Timi és Zoli esküvő és jegyes fotói - MotomFoto
44044
post-template-default,single,single-post,postid-44044,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Timi és Zoli esküvő és jegyes fotói

Az idén eldöntöttem, hogy a blogokat úgy írom meg, hogy a jegyes és esküvő fotók egyben jelennek meg. Máris is itt van Timi és Zoli anyaga, ahol a két esemény megért volna 1-1 külön bejegyzést. J De tartom magam az eredeti tervhez, egyben szólok pár szót a két eseményről.

A jegyes fotózást erdős területre terveztük. Van egy jól bevált helyszínem, ahol már 3-4 alkalommal fotóztam és nagyon szeretem,mert az erdő mellett van egy  kanyargós aszfalt út ami átszeli az erdőt, ezzel gyönyörű vonalakat adva a fotókhoz. Ez a kis sáv ráadásul utat enged a nyári lebukó nap fényeinek, hogy áthatoljanak a fákon és valami csodálatos színeket varázsoljon a fotókra. Ezt fokozandó játszani lehet a fényekkel és árnyékokkal, még változatosabbá varázsolva a sorozatot. Az esküvő előtt 23 nappal mentünk fotózni. Na nem a memóriám ilyen csodálatos majd 1 év távlatából, hanem a pár hozott magával egy kis táblát, előre gondolva arra, hogy milyen jó lesz 1-2 képet megosztani a facebookon, figyelmeztetve a rokonokat a közelgő esküvőre.  Aztán eltelt a 23 nap és már is a Gellért Hotelben találtam magam, hogy lefotózzam a fiatalok készülődését. Iszonyat meleg júniusi napunk volt, rengeteg fénnyel. Így mentünk a Várkert Bazárhoz fotózni. A szélsőséges fényviszonyokkal nekem is meg kell küzdenem, de a pár érdemli a legnagyobb elismerést, mert ők azért mindig melegebben vannak öltözve és nekik kell a napon, a melegben kitartaniuk a pózokat. J De nem nagyon fordult még elő, hogy valaki idő előtt feladta volna. Így volt ez Timiékkel is. A fotózás után jöhettek a hivatalos események, ceremónia, esti buli. A párt már régen ismertem, több esküvőn összefutottam velük ahol én fotóztam, gyakorlatilag a baráti társasághoz már visszajáró vagyok. Ami egészen különlegessé teszi az ő esetüket, hogy Timi húgának az esküvője is erre a szezonra esett és akkor már tudtam, hogy az ő fotósuk is én leszek. Na de erről egy másik bejegyzésben írok.

Molnár Tamás esküvő fotós