Dóri és Gergő tematikus esküvője - MotomFoto
44824
post-template-default,single,single-post,postid-44824,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Dóri és Gergő tematikus esküvője

Szeretem a tematikus esküvőket, mert olyan különleges látványt biztosítanak nekünk fotósoknak ami nagyban segíti a munkánkat. Dóri és Gergő esküvőjét Landesz Kati  és csapata álmodta meg meseszépre a Zsófia hajón.

Természetesen ahhoz, hogy az esküvő tökéletes legyen, kellett egy nagyszerű páros, Dóriék pont ilyenek voltak. Az első igazán közös élményünk a jegyes fotózás volt, amit Szentendrére álmodtunk meg, hosszas egyeztetés után. Gergő munkájának köszönhetően nagyon elfoglalt, a jegyes fotózásra is egyenest munkából jött, de olyan gyorsan tudott átkapcsolni, hogy ennek nyoma volt. Körbesétáltuk az óvárost, kipróbáltuk a legjobb fagyizót, közben beszélgettünk és én fotóztam őket ahogy átadják magukat egy kis hétköznapi lazításnak. A szokásos ismerkedős fotózáson kívül, náluk még egy szerepe volt a sorozatnak, mégpedig az, hogy bekerült pár fotó az esküvői samday slide showba is. A következő találkánk még mindig nem az esküvő volt, hanem azt megelőző napon fotóztuk le a kreatív sorozatukat. Helyszínül az Alcsúti Arborétiumot választottuk, ami aznap zárva volt, de zseniális esküvőszervezőnek köszönhetően mi mégis bejuthattunk. Köszi Kati!  😉 A megelőző kreatív fotózásnál időként felmerül a kérdés, hogy „akkor a vőlegény hamarabb látja a menyasszonyt mint az esküvő”? Igen, valóban így már hamarabb eljön ez a pillanat, de ez most sem vont le semmit az értékéből, hiszen Gergő arcán ott volt a meghatódottság ahogy leendő feleségét meglátta menyasszonyként. Még soha nem jártam megelőzően Alcsúton, számomra is meglepetés volt, milyen jó fotózási helyszín a romos épületeivel, a kis ösvényekkel a fák között. Remek két órát töltöttünk a párral és a segítőikkel. Másnapra már részben feldolgoztam ezeket a fotókat, így érkeztem az esküvőt megelőző készülődésre. A rakparti lakásban élénk sürgés-forgás várt, a pár barátai már izgatottan várták, hogy a fotózás alatt segítsék a fiatalokat. Évek óta szorgalmazom, ha a helyi adottságok engedik, akkor nagyobb csapat segédkezzen mind a menyasszonynak, mind a vőlegénynek, így a hangulat is mindig sokkal fokozottabb. A barátok mellett Dóri anyukája is emelte a hangulatot és természetesen segítő kezet nyújtott a lányának a készülődésben. Én is hálás vagyok neki, hogy ott volt, illetve köszönöm neki az egész napi fáradhatatlan jóságát felém is. A készülődést a szertartások követték, majd egy rövid időre kiszöktünk a Duna Korzóra és kiegészítettük az előző napi kreatív fotókat. Már legalább 2 éve nem készítettem samday slide shot esküvőn, de most a párnak külön kérése volt, így a vacsora alatt feldolgoztam az aznap készült képek egy részét és a torta vágás után ezt levetítettük a násznépnek. Már nem is emlékeztem, hogy mekkora élményt nyújt nekik, mennyire szeretik már aznap látni, hogy mi is történt az elmúlt néhány órában. Az esküvők után egy kicsit mindig sajnálom, hogy már véget is ért, annyit vártunk rá, egy fél nap alatt elszaladt és annyi élménnyel leszek gazdagabb, annyi remek párt ismerek meg egy szezonban, hogy ez tölt fel a téli hónapokra. Örülök, hogy ők is engem választottak, én lehettem ott velük ezen a napon.

 

Molnár Tamás – Esküvőfotós