Portré

Portré és glamour fotózás

A portré az amire mindig szükséged lehet. Használhatod a honlapodra, CV-hez, LINKDIN-en, social oldalakon profil képnek vagy egyszerűen posztokhoz. A glamour maga a gyönyör, a képeken keresztül kapsz visszaigazolást milyen jó formában és mennyire gyönyörű vagy. A női önbizalom megerősítése egy ilyen sorozat, amit mindig hatalmas izgalommal várnak és nagy megelégedettséggel nyugtáznak. A glamour rólad szól és leginkább önmagadnak készül, de biztos, hogy a párod is örülni fog neki. 

galmour fotózás
Portré fotózás
portré fotózás
portré fotózás
portré fotózás
portré fotózás
Portré fotózás
portré fotózás
galmour fotozas
portré fotózás
portré fotózás
portré fotózás
portré fotózás
portré fotózás
portré fotózás

gyik

Biztosan benned is merült fel kérdés

Rólam is készülhetnek jó képek?

Mindenkinek van előnyös oldala, mindenkiről lehet jó fotókat készíteni. Az én feladatom, hogy a Te segítségéddel ezeket megalkossuk.

Mit jelent a glamour fotózás?

Ez egy olyan sorozat, ami portré fotókkal indul és a fotózás során eljutunk a fehérneműben, esetleg egy szexi bugyiban készült képekig.

Van lehetőség több szettben is fotózkodni?

A studióban fotózásnál mindenképpen lehet 2-3 szett is, de előfordult már külső helyszíni fotózásnál is, hogy átöltözött a modellem egy fotózás során.

Külső vagy belső helyszínen fotózunk?

Én a külső helyszínen készült képeket preferálom, de vannak helyzetek, illetve sorozatok, amikhez érdemesebb stúdióba menni. A válaszom az, hogy mind a két lehetőség működik, együtt találjuk ki hova megyünk.

Mehetünk párban is?

Igen, a portré fotózás lehet páros is. Gyakran fotózok esküvők előtt a párokról “jegyes” sorozatot, ami valójában egy páros portré. Sokszor ez az első ilyen fotózásuk és van aki minden évben visszatér azóta, hogy részt vett egy ilyenen.

VálLalsz glamour fotózást külső helyszínen?

Egyértelműen igen! Olyan helyszínt kell ehhez keresni, ahol nincsnek kíváncsi szemek, csak ketten vagyunk.

Árajánlat

Portré és glamour fotózásra kérj ajánlatot itt!