Petra és Zsolt esküvője a Forster Vadász Kastély és Szállodában - MotomFoto
44615
post-template-default,single,single-post,postid-44615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Petra és Zsolt esküvője a Forster Vadász Kastély és Szállodában

Mielőtt a Forster Vadász Kastélyban megtartott esküvőjükre térnék, néhány gondolatot meg kell említenem a jegyes fotózásukról amit a Tatai Angol parkban csináltunk. A helyszín választásnak két oka volt, az egyik, hogy a helyszín lenyűgözte Petráékat, a másik, hogy a nagy forgatagtól kicsit elszigetelve szerették volna a fotózást megcsinálni.

Egy hétköznap délután mentünk le Tatára ami biztosíték volt rá, hogy elkerüljük a nagy tömeget a parkban. A hosszú évek és a nagy számú esküvőszám miatt nekem mindig meglepő, ha egy ilyen vagány, szép pár a világtól kicsit elvonulva akar fotózkodni, hogy őket ne nézze senki. De újra és újra rá kell jönnöm, nekik bizony ez az első ilyen esemény. Persze a helyszínen gyorsan oldódik a feszültség, hamar egymásra és a fotózásra hangolódnak, hangolódunk. A naplemente előtti egy órában körbe jártuk a parkot és megalapoztuk az esküvői fotózást egy jó hangulatú sorozattal. Másfél héttel később már úgy találkoztunk, hogy a feszültségnek jele sem volt. Pertáról az otthonukban készítettem el a készülődés képeit, ahol a barátnők, tanú volt a segítségére. Innen mentem át a Forster Vadász Kastélyba, az esküvő helyszínére, hogy a ceremónia előtt még Zsoltról is készüljön pár hasonló fotó. Innen az események felgyorsultak, néhány kép a helyszínről és már kezdhettük a ceremóniát, majd csoportképek és a megérkezésem után egy órával már a kreatív képeket fotóztuk. javasolni szoktam minden esküvőn, hogy a naplementét feltétlenül ragadjuk meg, akárhova is esik a programban. Általában a vacsora időszak alatt szokott elbukni a nap a horizonton, így két fogás között szoktunk kiszaladni 10 percre és néhány fotóra, de garantálom, megéri elhagyni erre a rövid időre a násznépet. A Forster Vadász Kastély egy magas fákkal övezett erdőbe épült, így itt inkább a fák között beszűrődő vöröslő fénnyel tudtunk játszani. De ez talán még izgalmasabbá tette azt a pár képet. A buli hangulatát pedig tükrözzék a képek!

 

Molnár Tamás – Esküvő fotós