Niki, Balázs és az Angol Buldog avagy hármójuk esküvő fotói. - MotomFoto
44242
post-template-default,single,single-post,postid-44242,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Niki, Balázs és az Angol Buldog avagy hármójuk esküvő fotói.

Niki és Balázs életében annyira jelen van a kutya, hogy a jegyes fotózásukon és az esküvőn is ott volt velük. Ráadásul a jegyes fotóikat egy igen extrém helyszínen fotóztuk.

A párt már régebben ismertem, egy baráti párosuk esküvőjét fotóztam a megelőző évben. Viszont a kutyust csak az első találkozón ismertem meg. Mivel nekik annyira az életük része, így természetes volt, hogy ide is velük jön, sőt a két fotózásban is lesz része. Balázs apukája a Landler Jenő járműjavítóban dolgozik, ahol régi szerelvényeket javítanak és roncsokat tárolnak. Sőt, magának a gyárnak is vannak olyan területei amit csak korlátozottan vagy egyáltalán nem lehet látogatni. Engem mindig vonzott, hogy egyszer eljussak egy párossal egy ilyen helyszínre. Nekik sem volt kérdés, így gyorsan sikerült megegyezni a jegyes fotózás helyszínébe. Különös hangulata van a helynek, olyan időutazás feelinge van az embernek mikor a régi villany és dízel mozdonyok, karambolos szerelvények között sétál. Ebbe a miliőbe kellett a párt és a kutyát belehelyezni. A kutyust nagyon édesen jellemezte Niki, úgy kell rá tekinteni mintha az embernek egy autista gyereke lenne.  🙂 Ők egy kicsit hebehurgya teremtések, de talán pont ezért még inkább szerethetőek.  A jármú javító sorozat után 2 héttel a Petneházyban https://petnehazy-clubhotel.hu/ találkoztunk, hogy a készülődés megfotózása után az esküvőjüket is képbe foglaljam. Niki egy nagy különleges Halász Éva http://halaszeva.hu/#/ ruhát választott ami önmagában is megérne egy kisebb sorozatot.  🙂  Az első megpillantás fotói eltérő volt a szokásostól. Alapvetően a vőlegények arcára ül ki a meghatódás, ami Balázs esetében tökéletesen működött is, de náluk Niki szemébe is könnyet csalt a vőlegény megpillantása. Hosszú perceink maradtak, hogy fotózzuk, videózzuk őket, ahogy a külvilágról megfeledkezve csodálják, szeretgetik egymást. De ahogy ez az esküvőkön lenni szokott, a menetrend sűrű volt, így vissza kellett térni a valóságba és rohantunk a kreatívra. Mivel a már említett baráti pár kreatívjának helyszíne közel volt és anno nagyon bevált, így velük is oda mentünk. Erdős, árnyékos helyszín, a fák között beszűrődő fénynyalábokkal, ideális helyszín esküvői fotózásra. A kutya szerepe az esküvőn korlátozottabb volt, ő volt a gyűrű hordó, de így is nagy sikere volt, mind a násznép, mind az én szememben. J Egy zseniális esküvőn vehettem ismét részt, ahol a régi mondás igazolta magát, ha a pár között megvan az igazi bizsergés, akkor minden sokkal flottabbul működik, legyen szó a táncról, hangulatról vagy akár a fotózásról….

 

Molnár Tamás Esküvő fotós