A legvidámabb esküvő a tavalyi szezonban. - MotomFoto
44328
post-template-default,single,single-post,postid-44328,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

A legvidámabb esküvő a tavalyi szezonban.

Valahogy minden esküvőt lehet jellemezni, a legszenvedélyesebb, a legszebb, stb. Szabcsi és Áky esküvőjére azt hiszem nyugodtam mondhatom, hogy a legvidámabb volt a tavalyi szezonban.

Természetesen a páros vidám jelleme nagy befolyással van az esküvő jellegére, hangulatára, de ha ezt még megerősíti a karakterükre nagyon hasonlító násznép, akkor ott nem kérdés, hogy milyen lesz a hangulat. Ugyan a jegyes fotózásra a Budaörsi hegyekbe kicsit még izgulva érkeztek, de az első közös fotózásunk meghozta az eredményt. Miután látták a sorozatot, az esküvőn már sokkal inkább a rájuk jellemző lazasággal vártak. Szabinát a koszorúslányai segítették, ami szintén emelte a hangulatot és hozzá járult, hogy kellően fesztelenül fotózzuk meg a sorozat felvezető részét. Ami érdekes volt, hogy egy nyitott helyszínt választottak maguknak Törökbálinton. Nem csak a szertartás, de a buli is a fedetlen medence környékén a szabad ég alatt zajlott. Ritka és merész vállalás, de bejött nekik. De mielőtt a bulihoz érnénk, meg kell említsem Ákos meglepődését, csodálatát amikor meglátta a menyasszonyt. Láttam már sok vőlegény arcot, de talán ennyire intenzíven még senkinek nem ült ki, mennyire csodálja leendő feleségét. A szertartás után a kis csoportos képek fotózása viszonylag hosszúra nyúlt a násznép felfokozott hangulata miatt, amit az is jellemez, hogy ebbe a sorozatba még én is bekerültem.  🙂 Innentől kezdve a hangulat íve csak felfelé ment és amíg én jelen voltam nem is esett vissza. Fergeteges estét töltöttem a párral, nagyon örülök, hogy megismertem Őket, hogy én lehettem ott velük a nagy napjukon. Ezt még megkoronáztuk két nap múlva a kreatív fotózással a Margit-szigeten.

 

Molnár Tamás Esküvő fotós