Városligeti jegyes fotózás Timivel és Tomival - MotomFoto
40149
post-template-default,single,single-post,postid-40149,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Városligeti jegyes fotózás Timivel és Tomival

Timiék október végi esküvőjének jegyes fotózását, egy gyönyörű őszi délutánon fotóztuk a Városligetben. A helyszínt is nagyon szeretem, a kora őszi színek és hangulat is csodás élményt ad a fotózáshoz.

A jegyes fotózás mindig kicsit összehoz a párokkal, jobban megismerjük egymást, látom az előnyös és kevésbé előnyös oldalukat, mire kell majd különös figyelmet fordítanom az esküvőn. Timi és Tomi a jegyes fotózás szempontjából könnyű eset volt, mert látszott rajtuk, hogy szeretik egymást ami felülírta az izgalmukat is. Mint minden jegyes fotózásnál, náluk is a kezdet volt a döcögősebb, átlépni az a határvonalat amikor már jóformán észre sem veszik, hogy fotózni jöttünk. Az együtt töltött 1,5 óra arról szólt, hogy körbe sétáltuk a Városligetet, beszélgettünk és helyenként megálltunk, hogy azért fotókat is készítsünk. Ezek után nagy izgalommal vártam a késő őszi esküvőjüket, ami egy rendkívül romantikus helyszínen volt. Hamarosan a jegyes fotózás után bemutatom az esküvői sorozatukat is.

Molnár Tamás Portré fotós