Fitness fotózás - MotomFoto
18046
post-template-default,single,single-post,postid-18046,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Fitness fotózás

A fitness fotózás mindig is közel állt a szívemhez, hiszen két örömet is lelek benne. Egyrészt én magam is intenzíven űzöm ezt a sportot és hát a fotózás nem kérdés. 2-3 hónapja keresett meg Emi, hogy egy intenzív felkészülési időszakba lép aminek a végén szeretne egy sorozatot készíttetni magáról, mintegy megörökítve a csúcsformáját.

Na de a sorozat nem ennyire egyszerűnek ígérkezett, mert Emi párja is kondizik és ő is az utóbbi időszakban szenzációs formába hozta magát. Így azt találtuk ki, hogy legyen ez egy páros fitness fotózás. Eminek a felkészülésben Struve Gábor személyi edző segített. Gábor nagyon komolyan veszi a munkáját, rengeteg formálódni vágyó nő és férfi jött már ki a keze alól. Ha lehet, most még egy kicsit szigorúbban vette Emi felkészülését, hiszen volt egy extra kitűzött céluk, a fotózás. Ebben tökéletes társra talált a fiatal lányban, aki szintén mindent elkövetett, minden szabályt betartott a cél elérése érdekében. Az időjárással szerencsénk volt, szép napos időben volt lehetőségünk fotózni, gyönyörű fényekkel. A sorozat elkészítése a megszokottnál hosszabb időt vett igénybe, mert rengeteg ötlet, született menet közben is, hogyan, milyen fotókat készítsünk. Már az első találkozón láttam, hogy Emi alakja tökéletes és nagyon jó dolgom lesz vele a fotózás alatt. De ahogy rákerült a sport ruha még inkább lenyűgözött.  Párjával, Mikivel csak a fotózáson találkoztam először, előzőleg fényképeket láttam róla. Személyesen ő is meglepetést okozott, a fotókhoz képest sokkal sportosabb, sokkal jobb formában volt.

Lehet minden sportoló, eredményt elérni kívánó embernek vállalnia kellene egy fitness fotózást. Nem csak azért mert egy örök emlék marad, hanem azért is mert iszonyatosan jó motiváció. Azt hiszem ezt a képeket látva nem nagyon kell bizonygatnom. Egy nagyon kedves párt ismertem meg Emiben és Mikiben, remélem lesz még lehetőségem fotózni őket.

Molnár Tamás – Portré fotós