Esküvő

ESküvő fotózás

12 évvel ezelőtt a hobbim lett a munkám és azóta is főfoglalkozásként űzöm a fotózást. Sosem számoltam össze, de egészen biztosan több mint 200 esküvőt fotóztam le, ami kellő magabiztosságot ad a munkám során és Téged biztosít arról, hogy semmiről nem maradok le, tudom, hogy egy esküvőn milyen eseményt mi követ. Ahogy mondani szokták, az esküvő egy megismételhetetlen esemény, csak egyetlen alkalmam van, hogy megörökítsem azokat a pillanatokat, amiket talán 50 év múlva is nézegetni fogtok.

esküvő fotós
esküvő fotós
esküvő fotós
esküvő fotós
esküvő fotós
eskuvo fotozas
esküvő fotózás
esküvő fotós
esküvő fotózás
eskövő fotózás
esküvő fotózás
esküvő fotós

esküvői csomagok

Minden esküvői csomag tartalmaz:

  • Személyes konzultáció
  • Fotózáson oldott hangulat mellett, profi hozzáállás
  • Rövid határidő az átadásra
  • 12 éves szakmai tapasztalat
  • Több mint 200 esküvőn szerzett rutin

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Útiköltség: Budapesten területén kívül 150,-Ft/km útiköltséget számolunk fel.

gyik

Biiztosan benned is merült fel kérdés

Mi az a jegyes fotózás és miért kell az nekem?

Azt szoktuk mondani mi esküvő fotósok, hogy a jegyes fotózás, az esküvői kreatív fotózás főpróbája.

Az előnyei:

  • Már az esküvő előtt van egy közös munkák, ismerkedünk egymással, nem leszünk “idegenek” egymásnak az esküvő első óráiban.
  • Megismerem az előnyös “oldalaitokat”.
  • Ti megismeritek a munkáimat a saját képeiteken keresztül.
  • Lesz egy olyan közös sorozatotok, ami nagy eséllyel még soha nem készült, ahol csak Ti vagytok a képeken és ami ennél is fontosabb mind a ketten szerepeltek rajta egy fotós szemszögéből.

Mikor érkezel az esküvőre és meddig maradsz?

Az érkezésem függ attól, hogy melyik csomagot választjátok és attól, hogy alakul a napi menetrend. A legjellemzőbb, hogy 12-13 óra körüli érkezésem, de nincs kőbe vésve. Végezni pedig a menyasszonyi/menyecske tánc után szoktam, ami általában fél1-1-re zajlik le.

Mennyi idő alatt készülnek el a képeink?

A szerződésben 4 hetet rögzítünk, de a pályafutásom alatt talán 5 alaklommal fordult elő, hogy ennyi idő kellett az átadáshoz, általában 2-3 hét alatt végzem az utómunkával.

Hogyan válasszunk helyszínt a jegyes, illetve kreatív fotózáshoz.?

A helyszíneket mindig közösen találjuk ki. A személyes találkozó alkalmával kikérdezlek benneteket és ezek alapján javaslok helyszíneket amiből Ti választhatok, de mindig örülök a saját ötleteknek is. A jegyes fotózást alapvetően Budapesten szoktuk megcsinálni, de van lehetőség távolabb menni, ezt szintén a találkozón egyeztetjük. Az esküvői kreatív helyszínét nagyban befolyásolja az aznapi menetrend, illetve az, hogy egyáltalán a nagy  napon  fotózunk-e.

Mivel dolgozol?

Én a Nikon platformot választottam 12 éve és emelett tartottam ki a mai napig. 2 professzionális Milc géppel megyek az esküvőre, amihez 5 objektívet, 4 vakut és egyéb kiegészítőket (lámpák, vezérlők, fényformálók, állványok, stb) viszek.

Árajánlat

Esküvői fotózásra kérj ajánlatot itt!