Esküvő fotózás Diával és Dáviddal. - MotomFoto
44398
post-template-default,single,single-post,postid-44398,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Esküvő fotózás Diával és Dáviddal.

Diáék esküvője az volt amit évek óta vártam. Egy barátnője esküvőjén ismertem meg Diát, ott koszorúslány volt és akkor tudtam, hogy vele, velük egy számomra kedves sorozatot fogok fotózni.

Itt kell megemlítenem az esküvőszervezőjüket, Vicát aki az a barátnő volt arról a bizonyos esküvőről amit a bevezetőben említettem. Neki köszönhetem, hogy gyakorlatilag az egész baráti társaság esküvőjét én fotóztam le az évek alatt.  🙂 Visszatérve a párhoz és az esküvő fotózáshoz, mire eljött az idő, ők már egy ideje Angliába éltek, így komoly szervezés volt a jegyes fotózás egyeztetése. Az esküvő előtt már csak a nővére esküvőjére https://motomfoto.hu/timi-es-zoli-eskuvo-es-jegyes-fotoi/ jöttek haza. Így 2 sűrű napba kellett beilleszteni a fotózást. Nekem régi álmom volt a Halászbástyán hajnalban fotózni, így felvetettem, hogy mi lenne ha ezt választanánk. Így se a napjukból nem kell időt kivenni, se a turisták nem fognak zavarni. Meglepően gyorsan bólintottak rá, így napkelte előtt találkoztunk a Vár negyedben. Sokszor írtam már, egy jó sorozathoz elengedhetetlen, hogy lássam, rajonganak egymásért a fiatalok. Diának és Dávidnak nem kellett megküzdeni a korai reggeli ébredéssel, az éjszakai ráncok kisimulásával, a köztük lévő pezsgés mindent legyőzött. Az üres Halászbástya és környéke óriási élmény volt mind a hármunknak, feldobva indult utána a napunk, hatalmas élménnyel a hátunk mögött. Az esküvői készülődésen találkoztunk újra, ahol már rengeteg ismerős arc várt mind a menyasszony, mind a vőlegény oldalán. Náluk is szép számú baráti társaság jött össze, hogy segítsék, oldják a párt az öltözködés alatt. Imádok így fotózni, szalad az idő, rengeteg belsőséges pillanat van, iszonyat jó a hangulat. A nap további részét a Rozmaring étteremben töltöttük és onnan mentünk motor csónakkal a Margit-szigetre az esküvő fotózásra, a kreatív sorozat elkészítésére. Már csak ismételni tudnám magam, hogy a kémia itt is mennyire működött köztük, egy őrülten szerelmes párt volt szerencsém lefotózni. Köszönöm, hogy ott lehettem veletek!  Ha nem bánjátok, a Ti történetek végén mondok köszönetet Vicának is a sok szép esküvőért amit Te hoztál nekem, sajnálom, hogy visszavonultál….

 

 

Molnár Tamás Esküvő fotós