Kora őszi esküvő fotózás a Margit-szigeten - MotomFoto
40198
post-template-default,single,single-post,postid-40198,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Kora őszi esküvő fotózás a Margit-szigeten

Minden évszakban fantasztikus dolog az esküvő fotózás, de talán a korai őszi a legcsodásabb, az ősz különleges színei és hangulata miatt.

A helyszín választás mindig nagyon nehéz, hiszen mint ahogy mondani szoktuk, az esküvő, az esküvő fotózás megismételhetetlen, azon a napon kell a legjobbat kihozni magából a fotósnak is és a legjobban a párhoz illő helyszínt kell megtalálni. Ezért szoktam a helyszín megválasztását alapvetően a párokra bízni, hogy az ő egyéniségükhöz, szívükhöz legközelebbit találják meg. Ha nagyon nincs tipikus, rájuk jellemző helyszínük, akkor szoktam én ötletelni, kikérdezve őket megtalálni a lehető legjobbat. Krisztiék esetében is így jutottunk a Margit-szigethez, mint fotózási helyszínhez. Alapvetően is szeretem a szigetet, mert kellően változatos, sok benne a zöld, az árnyékot adó fák, víz, romok, virágok, tisztások, szökőkút és még sorolhatnám. Az ő esetükben ráadásul a korai őszi, napsütéses napon már rendkívül szép színekben pompáztak a fák és növények. Természetesen a képek alapvetően a párról szólnak, az ő boldogságukat örökítjük meg, de nagyon sokat hozzá tud adni a jól megválasztott környezet. Esetükben minden összeállt, adott volt a szerelmes pár, a jó idő, szép fények és egy klassz helyszín.

 

Molnár Tamás Esküvő fotós