Egy téli esküvő Vikivel és Mikivel - MotomFoto
43738
post-template-default,single,single-post,postid-43738,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Egy téli esküvő Vikivel és Mikivel

A téli esküvő egyben lehet szép és nehézkes , mind a pár, mind a fotózás szempontjából. Viki és Miki esküvője egy pici, de annál vidámabb esküvő volt.

Sokszor csodálkoznak azon, hogy valaki télen télen esküvőt. Pedig manapság mint a csütörtöki vagy pénteki esküvő, ez sem megy ritkaság számban. Így minden télen van egy-egy esküvőm. Vikiék egy Kárpátaljáról származó pár akik az esküvőjük előtt pár hónappal kerestek meg, hogy lenne kedvem egy jó kis téli esküvőhöz. Természetesen igent mondtam és ilyenkor a fotográfus azonnal imát kezd rebegni, hogy csak essen a hó azon a napon.  Ismerve hazánk időjárását ez február ellenére is elég kétséges volt. Sajnos a statisztika igazolta is magát, hó nem esett, hideg viszont volt. A pár a csodás Boscoloban készülődött, az első fotókat itt készítettem róluk, majd az első megpillantás után csináltunk pár beltéri kreatív fotót és dacolva hideggel, a Halászbástyán folytattuk a téli esküvő képeinek elkészítését. Nekem volt könnyű dolgom annak ellenére, hogy jól beöltöztem, de ők vállalták a sorozat kedvéért, hogy a kabátot ledobva Viki egy kis bundás stólában, Miki, pedig öltönyben áll a kamerám elé.

A kreatívot a két szertartás követte, amit a vacsora zárt szintén a Halászbástyán. Itt már csak pár záró képet fotóztam és számomra véget ért a nap a párral, amit egy forró teával zártam, hogy újra életet érezzek átfagyott testemben.

 

Molnár Tamás

Esküvő fotós