balatoni esküvő fotózás
39904
post-template-default,single,single-post,postid-39904,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Egy balatoni esküvő

Egy nagyon hangulatos balatoni esküvő volt Martina és Bulcsú egybekelése. A két ceremónia igazán nem mindennapi helyszíneken zajlott.

Az esküvőt a balatoni szezon végére, szeptember hónapra tervezték meg Balatonalmádiba. Bevallom ez nagy segítség volt a fotózásban, mivel a szertartásuk a víz felett, egy nagy stégen volt, ami a nyári forgatagban rengeteg nézelődőt vonzott volna a vízbe. J A polgárit még tudták fokozni az egyházi szertartással, amit a Káptalanfüredi Angyalos Boldog Asszony Kápolnában tartottak. A hely különlegessége, hogy a kápolna udvarán szokták jó időben a szertartásokat megtartani. A fákkal övezett udvar nagyon jó árnyékot adott a napsütéses őszi napon, ami remek fényeket eredményezett. Az esküvőkben töltött éveim során nagyon ritkán találkoztam olyannal, hogy a menyasszony és a vőlegény a szertartás alatt beszédet mondott volna. Martináék egyediségéhez talán ez is hozzá tartozik, elmondható, nem hétköznapi páros. Na és, hogy a balatoni esküvő különlegességei még ne érjenek véget, egy Trabant 601s volt a menyasszonyi autójuk. Ezt a típust már a hétköznapokon sem lehet nagyon felfedezni az utakon, nemhogy egy esküvőn. Ugyan a fővárostól és az általános mozgáskörzetemtől kicsit messzebb esik a Magyar tenger, de egy jó balatoni esküvő mindig megmozgatja a fantáziám és hál Istennek az idén is lesz részem benne, hogy a vízparton fotózzak.

 

Molnár Tamás Esküvő fotós