Deák Udvarház – Anna és Bandi esküvője - MotomFoto
44705
post-template-default,single,single-post,postid-44705,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Deák Udvarház – Anna és Bandi esküvője

Számomra új terep volt a Deák Udvarház Kakucson, ahol Anna és Bandi esküvőjét fotóztam kora ősszel, de annál inkább élveztem a velük töltött napot. Talán már írtam valahol, hogy szeretem a 30 pluszos párok esküvőjét, mert ők már kicsit higgadtabbak, sőt sok mindenben jobban tudnak sodródni.

Az első hívást Banditól az esküvő előtt három héttel kaptam, hogy a honlapom alapján megtetszettem és ha szabad még a dátum, akkor kérnének ajánlatot. Ahhoz képest, hogy van aki egy évvel korábban lefoglal az esküvőjére, ők valóban nem izgulták túl a foglalás kérdést.  😉 De működött minden remekül, az ajánlat tetszett nekik és az esküvő előtt még a jegyes fotózásukat is megcsináltuk. Az esküvő napján picit csípős, de ragyogó napsütéses időnk volt, így érkeztem meg Kakucsra ahol egy viszonylag új étterem a Deák Udvarház várta az esküvőre érkezőket. Már az első benyomás tökéletes volt a helyszínről, hangulatos étterem, előtte egy kis tóval, amit stég szegélyez körbe és előtte áll a ceremónia helyszíne. Fotós szemmel egy rendkívül izgalmas helyszín, a környező erdővel, az udvaron a rengeteg virággal, a helyszín által biztosított fotózási kellékekkel. De visszatérve a párhoz, ők serényen igazgatták a díszítést, helyezték ki a köszönő ajándékot vagyis minden különösebb izgalom nélkül várták az esküvőt. Azt hiszem mondhatom, hogy a jegyes fotózás meghozta azt a közvetlen, jó viszonyt a párral ami minden esetben nagyban segíti a munkám az esküvőn. Így én már kicsit barátnak éreztem magam velük, ami a nap végére csak fokozódott. A készülődést Annával kezdtük az emeleti tágas hófehér szobában. Szeretem az ilyen steril helyszínt, nincsenek a képbe belógó személyes tárgyak, TV, távirányító, stb., csak a csodás menyasszony és a segítője. Anna iszonyat jó érzékkel választott magának ruhát, sugárzott benne. Az ő készülődését követte Bandié aki a laza stílusát azzal hozta, hogy az elegáns kék öltönyét egy Converse cipővel tette lezserré. Imádom ha valaki valamilyen szempontból rendbontó, kicsit más mint a megszokott. Na ő ezzel teljesen felborította a feszességet és sok vendégnek csalt mosolyt az arcára. Mondanom se kell, a fotózás alatt is többször hangsúlyoztuk mit visel. A vendégek érkezéséig csináltuk meg a kreatív fotózást körbejárva gyakorlatilag az étterem környékét. A Deák Udvarház egy igazi fotós kánaán, úgy lehet egy változatos sorozatot, különböző textúrákkal megfotózni, hogy nem kell 2-300 méternél távolabbra menni a helyszíntől. Még a csoportképet sem a megszokott lépcsőre állítással fotózhattam meg, hanem a stégen felsorakoztatva a vendégeket, a vízben tükröződve köszön vissza a násznép. A buli alatt a násznép gyakorlatilag végig táncolta az estét, így ismét könnyű dolgom volt, hogy a hangulatot megörökítsem. Zárásként azt tudom elmondani, hogy a Annáék szezon záró esküvője pont olyan volt, mint ahogy mindig elképzelem, hogy „leteszem” a kamerát a következő évig. Örülök, hogy megismertem őket, örülök, hogy nekem adták a megtisztelő feladatot, köszönöm, hogy megismertették velem ezt helyszínt.

 

Molnár Tamás – Esküvőfotós