Családi

CSALÁDI fotózás

Villám gyorsan szaladnak el az évek, ami ma élmény, az holnap már csak emlék. Hogy ne csak az emlékeinkben maradjanak meg az elszaladó évek, a gyorsan felnövő gyerekek vidám pillanatai fotókon tudjuk megőrizni az emlékeket. Vannak családok, akik hosszú évek óta járnak hozzám vissza évente és albumba rendezve őrzik a pillanatokat, amiket megörökítettem nekik.

családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
családi fotózás
portré fotózás

gyik

Biztosan benned is merült fel kérdés

Studió vagy szabad tér?

Én alapvetően a szabadban készítem a sorozataimat, elkapott pillanatokat vadászok. Szeretem életközelinek megalkotni a fotókat. Természetesen vannak helyzetek, amiket befolyásol az időjárás vagy éppen egy karácsonyi sorozatot készítünk, ilyenkor studióba vonulunk.

Mennyi ideig tart egy ilyen fotózás?

Stúdióban precízebben meghatározott a fotózás ideje, mert a stúdiók bérlését órákban mérik. Így lehet 1 vagy 2 óra egy fotózás. Ha kint vagyunk, akkor kicsit kötetlenebb, 1-1,5 óra alatt készítek el egy sorozatot.

Hányan mehetünk egy fotózásra?

Családi fotózásról beszélünk, így 6 főben szoktam maximalizálni a létszámot. Ha jönnének a nagyszülők és a rokonság egyéb tagjai, arra is van lehetőség, de az a munkadíjat és az esetleges stúdió bérlést is befolyásolja.

Van dress code?

Kimondottan dress code nincs, annyit szoktam kérni a vendégeimtől, hogy színben harmonizáljanak a ruháik. Persze jól néz ki, ha pár kép erejéig akár teljesen össze is öltöznek.

Ha kint fotózunk, hogy találunk helyszínt?

A helyszíneket mindig közösen találjuk ki, egy közös ötletelés során. Vannak bejáratot helyszínek, ahova szeretek járni, de sokszor a vendégeim hoznak 1-1 remek helyszín ötletet.

Tudsz stúdiót ajánlani?

3 stúdióban dolgozom, aminek összeszámolni is nehéz, van összesen vagy 12 terme. 🙂

Árajánlat

Családi fotózásra kérj ajánlatot itt!