Céges fotózás - MotomFoto
40270
post-template-default,single,single-post,postid-40270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Céges fotózás

A céges fotózás ma már nem ugyanazt jelenti mint évekkel ezelőtt, amikor egy homogén vászon előtt mindenkit ugyan úgy beállítva lefotóztunk. Sokkal inkább a cég hangulatát visszaadó, bemutató, laza stílusú céges fotók a keresettek.

A Lélekkel alapítvány fotózásán keresztül próbálom meg bemutatni, hogy milyen is egy laza céges fotózás. A csapat mikor megkeresett, fontos volt nekik, hogy egységes legyen az arculat, de mégsem feszes, hanem a lányokra jellemző vidámságot tükröző képek készüljenek. Az elsődleges feladat, a megfelelő helyszín megtalálása volt. Mivel októberben fotóztunk, be kellett iktassunk egy belső helyiséget, stúdiót és fontos volt az is, hogy a tevékenységükre jellemző ipari terület is legyen. Az elmúlt egy évben rendkívül sokat fotózom az Ndustrialstudios stúdióban (http://www.ndustrialstudios.com/hu/home/) ami a környezetével együtt kiváló helyszínnek tűnt a feladathoz. A sminkes segített egy kis extra önbizalmat adni a lányoknak, az őket jellemző vidámság és mindannyiuk jelenléte sokat emelt a hangulaton, így egy nagyon vidám három órában megvalósult amit akartunk, a CÉGES FOTÓZÁS.

A céges fotózásnak van egy másik változata, amikor nem portrékat fotózunk, hanem a cég arculatát mutatjuk be. Ez inkább arról szól, hogy a kivűlállók megismerjék a cég profilját, munka morálját, kedvet csináljanak a közös együttműködésre vagy mint a mellékelt videóban is, kedvet csináljanak a munkavállalóknak a cégnél dolgozni.

Molnár Tamás Portré fotós