Céges

Céges fotózás

Manapság már hozzá tartozik a munkához a jó megjelenés. Egy cégnek pedig a jó fotók olyanok, mint egy szép nőnek, vagy egy dögös pasinak egy jó ruha: megmutat mindent, amiért utána kell fordulni. Erre jó a céges fotózás. Ez az első benyomás, amire később építkezhetünk. Miért ne legyen ez a lehető legjobb? Mutassuk be együtt úgy a vállalkozását, hogy leendő üzleti partnerei a legjobb képet kapják! Szó szerint!

CÉGES Portrék

A céges portrékkal tudjuk a vezetőket, dolgozókat bemutatni a honlapon. De rengeteg egyéb felhasználási lehetősége is van a képeknek, mint például sajtó megjelenésnél, céges levelezésben aláíráshoz kötve vagy akár prezentációnál. A fotózást szervezhetjük a céghez vagy egy stúdióba, ezt mindig egy személyes konzultáción döntjük el.

céges fotózás
céges fotózás
céges fotózás
céges fotózás

CÉGES Arculat fotózás

Miért szoktak a cégek ilyen fotókat kérni tőlem? Mert az arculat fotózás abszolút bizalom építő. Bemutatják a dolgozókat, a cég tevékenységét. Készítettem már HR osztálynak toborzáshoz, marketing osztálynak cégbemutató prezentációhoz arculat fotókat, életképeket. Ez az egyik legösszetettebb munka, ezért minden fotózás előtt személyes konzultációt tartunk, ahol megbeszéljük a koncepciót, helyszíneket és így alakítjuk ki a tervet a fotózásra.

céges fotózás
céges fotózás
céges fotózás

RENDEZVÉNYEK

A rendezvényeknek két fajtája létezik, az egyik a konferencia, díjátadó tipusú, a másik a “céges bulik”. Mind a két esetben szeretik a cégek megörökíteni a pillanatokat amiket egyrészt dokumentálásra, másrészt marketing célra használnak fel. 12 év fotós szakmai életem során dolgoztam már néhány tíz és több szát fős cégeknek is rendezvényeken, rengeteg tapasztalatot szervezve ezzel.

céges fotózás
céges fotózás
céges fotózás
céges fotózás

gyik

Biztosan benned is merült fel kérdés

Miért kellenek az arculat fotók?

A honlapon megjelenő fotók adják a leendő partnereknek az első benyomást a cégünkről. Mindenki célja, hogy ez a lehető legjobb legyen, az első megítélés becsábítsa az ügyfelet.

Stúdióba megyünk vagy a céghez jössz?

Egyeztetés kérdése. Vannak olyan stúdiók, ahol portrékat és életképeket is lehet fotózni. Ide sajnos össze kell szervezni a dolgozókat és el kell menni, cserébe minden kéznél van, ami a fotózáshoz kell. De szoktam kitelepülni is profi stúdió felszereléssel, ami megkönnyíti a cég életét, kevesebb kiesést jelent a munkából és gyorsabban tudunk végezni, nem beszélve arról, hogy az életképeket a valós környezetben tudjuk megfotózni.

Miről kell nekem gondoskodnom és mit biztosít a fotós?

Ez egy rendkívül összetett kérdés és alapvetően a személyes egyeztetés után tudunk rá válaszolni. De ha nagyon leegyszerűsítem, akkor az ügyfél hozza a mosolyát, minden mást én fogok biztosítani.

Képbe jön-e GDPR kérdés egy ilyen fotózásnál?

IGEN! Azoktól a dolgozoktól akik a képeken szerepelni fognak, feltétlenül írásos engedélyre van szükség.

De mit jelent a profi stúdió felszerelés és mit kell nekem biztosítani hozzá?

A portré fotók elkészítéséhez hátteret, stúdió vakukat, fényterelőket, állványokat viszek, illetve számítógépet is, hogy az elkészült nyers képet azonnal monitoron tudjátok megnézni és jóváhagyni. A cégeknek egy olyan helyiséget kell biztosítani (általában a tárgyalót), amit teljesen be lehet sötítiteni.

Árajánlat

Céges fotózásra kérj ajánlatot itt!